SecuPlus de plus in beveiliging
Laptop beveiliging Computer beveiliging Beamer en TV beveiliging Permanent markeren Koffers en autokluizen
WWW.SECUPLUS.NL > HOME > PERMANENT MARKEREN
Home
Nieuws
Downloads
SecuPlus accessoires
SecuPlus en de verzekering
Over SecuPlus
contact
SecuMarker praktijkvoorbeelden
SecuMarker
SecuMarker
Apparatuur die voorzien is van een onuitwisbaar (eigendoms) kenmerk is altijd traceerbaar en daarom onaantrekkelijker voor dieven én helers. Niet voor niets adviseren politie en verzekeraars uw waardevolle apparatuur te merken met bijvoorbeeld uw (bedrijfs)naam, postcode en huisnummer.

De Marsh/Aon VNG raamovereenkomst verplicht scholen zelfs al hun waardevolle apparatuur te voorzien van een onuitwisbaar eigendoms kenmerk zoals bijvoorbeeld de SecuPlus SecuMarker.

Zelfklevend of permanent
SecuPlus levert de SecuMarker in twee standaard uitvoeringen. Een zelfklevend en een permanent model, waarbij de laatste de voorkeur heeft als het een 'beveiligings' label betreft. De prijs en de opmaakmogelijkheden zijn voor beide modellen gelijk. Naast de getoonde standaardopmaak is het mogelijk een logo, een serienummer of zelfs een barcode in de labels te laten graveren. Ook een combinatie hiervan is mogelijk. Kijk onder de tab 'praktijkvoorbeelden' voor een globaal overzicht van labels die we voor klanten gemaakt hebben.

Gebruikelijk is ons een mailtje te sturen waarin u uw wensen kenbaar maakt. Hierop ontvangt u een prijsopgave met een digitaal voorbeeld retour. Wanneer u vervolgens een bestelling plaatst dan wordt deze met voorrang behandeld. Dwz zodra we uw bestelling ontvangen hebben, worden de labels gegraveerd in de materiaalkleur van uw keuze.

Na controle op kwaliteit en juistheid van de gravure worden de labels verzameld en verzendklaar gemaakt. In de praktijk worden SecuMarker orders al binnen enkele dagen verzonden.

Eenvoudige montage
Montage van SecuMarkers is kinderlijk eenvoudig. Alles wat u nodig heeft wordt in de verpakking meegeleverd. Voor montage 'zonder knoeien' worden de labels eerst op de meegeleverde montagesjablonen geplakt, waarna u één voor één de handelingen opvolgt die in de duidelijke Nederlandstalige installatiehandleiding worden beschreven.

Scherp geprijsd
Permanent markeren hoeft niet duur te zijn, er is al een SecuMarker label voor € 1,00 ex.BTW per stuk.
SecuMarker
Code
Inhoud


Klasse

Adv.prijs
65018
(1) SecuMarker afm.50x18mm
(1) set bevestigingsmateriaal

SP*

Al vanaf € 1,00 ex.BTW
€ 1,00 (v.a.)
SecuMarker in de praktijk...

Permanent markeren is minder moeilijk dan u misschien denkt. SecuPlus levert haar SecuMarkers compleet met alle benodigde montage middelen voor het netjes en goed aanbrengen van de markering.
SecuMarker
©1987-2016 SecuPlus BV
Aan informatie, prijzen en afbeeldingen op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Levering uitsluitend via onze verkoop- en leveringsvoorwaarden.
iPad & tablet beveiliging
Lockit iPad
Lockit iPad DeLuxe
Tablet Lock
SecuPaddock

Laptop beveiliging
LaptopSaver
SecuSaver

Apple Mac beveiliging
MacKit Uni
Computer beveiliging
SecuLocker
FlatscreenSaver
PC-Kit
HP-Kit
SecuKit XL III
Lockit
SecuLock

PC beveiligingsboxen
SecuLocker
SecuPad XLE
Beamer beveiliging
BeamerLocker Max
BeamerLocker Pro
BeamerLocker Pro II
BeamerLocker Pro III

TV beveiliging
SecuPad LCD
Laptopkar, locker & koffer
LapKar 10
SecuCart
ModuLocker
TravelSaver

Permanent markeren
SecuMarker
SecuMarker iPad
SecuPlus sitemap
Voor meer informatie Belt u 0113 - 311 324
Of via e-mail info@secuplus.nl