SecuPlus de plus in beveiliging
Laptop beveiliging Computer beveiliging Beamer en TV beveiliging Permanent markeren Koffers en autokluizen
WWW.SECUPLUS.NL > HOME > COMPUTER BEVEILIGING > MAATWERK
Home
Nieuws
Downloads
SecuPlus accessoires
SecuPlus en de verzekering
Over SecuPlus
contact
Als we het (nog) niet hebben, dan maken we het voor u...
Computerkast
Wandmeubel | computerkast
Beveiligingskast annex wandmeubel. Zeer fraai vormgegeven en afgewerkt met een massief beukenhouten bovenblad.

Computer wordt verankerd middels een in de kast weggewerkte SecuPad XLE. De -op de PC afgestemde- openeningen in de deur geven toegang tot de USB en de drive.


Fraaie 'low budget' anti-diefstal oplossing
De basis van deze prachtige anti-diefstal oplossing voor een Acer USDT computer wordt gevormd door de nieuwe SecuLocker SaveLine.

Deze nieuwe beveiligingsbox wordt al langer door ons ingezet bij (grotere) projecten waar naast een prima beveiliging ook de vormgeving en de prijs een belangrijke rol spelen.

Zo werd de getoonde oplossing ontworpen voor een grote bibliotheek in het oosten van het land. De computer wordt opgeborgen in een -precies op maat gemaakt- fraaie beveiligingsbox. De monitor op de computer wordt dmv een korte (maar wel 9mm dikke) staalkabel direct aan de beveiligingsbox gekoppeld.

Het geheel is in dit geval afgesloten met een fraaie OfficeLine slotcilinder. Een 'gewoon' hangslot zou echter ook heel goed kunnen.

Resultaat een een fraai, betaalbaar en veilig geheel !
PC-kluis | LCD-TV steun
Steeds meer wordt er voor presentaties gebruik gemaakt van een PC/LCD TV combi. LCD TV's ophangen is geen probleem (beugels genoeg op de markt) maar voor goede oplossingen die het mogelijk maken de PC met TV aan de wand te hangen moet u echt bij SecuPlus zijn.

Standaard met VESA 100 & 200 gatenpatroon, maar ook geschikt voor het monteren van (bestaande) TV steunen.


HP USDT beveiligingssysteem
Kleine computers zijn handig omdat ze weinig ruimte innemen. HP 'plakt' haar nieuwste USDT zelfs achterop de monitor. Reuze handig maar niet erg veilig. Zelfs het vaak gebruikte laptopslot (van het andere merk) past niet goed meer op deze set.

Het was dan ook niet zonder reden dat SecuPlus benaderd werd om een serieus beveiligingssysteem te ontwerpen.


Mini PC beveiligingssteun
Deze PC-locker is ontworpen voor een grote scholengemeenschap. De gecombineerde ophangbeugel / computerkluis wordt via een inventief systeem geopend en gesloten.

De locker voorziet in een opbergruimte voor de voeding en de aansluitkabels, terwijl de voorzijde volledig toegankelijk blijft. Ook aan optimale koeling is gedacht.


Harddisk recorder box
Regelmatig worden we benaderd door klanten die een harddisk recorder tegen diefstal willen beveiligen. Naast diefstalbeveiliging is er vaak de wens de recorder af te sluiten, zodat (al dan niet opzettelijk) uitzetten voorkomen wordt.

Op de foto's ziet u een voorbeeld van een door ons ontworpen kluis. Maatwerk voor een Eritec EDNS4000. Vraag naar de mogelijkheden!


Speciale projecten | maatwerk

Niet iedereen kan zich vinden in een standaard product. Sommige van onze (toekomstige) klanten hebben zeer specifieke wensen die we graag vertalen naar een custom made product.

SecuPlus ontwerpt en vervaardigt al haar producten in eigen beheer. Mede daardoor zijn we als geen ander in staat in te spelen op uw specifieke wensen en behoeften.


Voorbeelden van dit soort producten vindt u op deze pagina. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Onze vakkundige adviseurs helpen u graag op weg!

Bel gratis 0800-SECUPLUS voor meer informatie of een persoonlijk advies.
©1987-2015 SecuPlus BV
Aan informatie, prijzen en afbeeldingen op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Levering uitsluitend via onze verkoop- en leveringsvoorwaarden.
iPad & tablet beveiliging
Lockit iPad
Lockit iPad DeLuxe
Tablet Lock
SecuPaddock

Laptop beveiliging
LaptopSaver
SecuSaver

Apple Mac beveiliging
MacKit Uni
Computer beveiliging
SecuLocker
FlatscreenSaver
PC-Kit
HP-Kit
SecuKit XL III
Lockit
SecuLock

PC beveiligingsboxen
SecuLocker
SecuPad XLE
Beamer beveiliging
BeamerLocker Max
BeamerLocker Pro
BeamerLocker Pro II
BeamerLocker Pro III

TV beveiliging
SecuPad LCD
Laptopkar, locker & koffer
LapKar 10
SecuCart
ModuLocker
TravelSaver

Permanent markeren
SecuMarker
SecuMarker iPad
SecuPlus sitemap
Voor meer informatie Belt u 0113 - 311 324
Of via e-mail info@secuplus.nl